Ми у соціальних мережах
02.08.2016

Формується Звіт за результатами моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини (ІІ квартал 2016 року)

Учасниками Меморандуму про співпрацю між Уповноваженим ВРУ з прав людини та представниками громадянського суспільства  (громадською Платформою моніторингу) щоквартально готуються альтернативні звіти за результатами моніторингу виконання  Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини.

Дані звіти мають аналіз відповідності дій органів влади, зобов'язанням, які передбачені заходами та індикаторами виконання Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини, затвердженого розпорядженням КМУ від 23 листопада 2015 р. № 1393-р, а також відповідності очікуваним результатам, які визначені Національною стратегією у сфері прав людини до 2020 року, затвердженої Указом Президетна України від 25 серпня 2015 р.  №501/2015.

Наразі Прем'єр-міністру України було надано для ознайомлення Звіт за результатами моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини (І квартал 2016 року), за результатами розгляду якого було доручено Міністру юстиції Павлу Петренко провести нараду із органами влади та представниками громадянського суспільства щодо обговорення проблемних питань, що виникають при виконанні Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини.

Громадською Платформою моніторингу планується, у вересні 2016 року, презентувати органам влади, відповідальним за виконання Плану дій,  Звіт за результатами моніторингу виконання  Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини за І та ІІ квартал.

Звіти учасників подаються за формою:

Звіт-другий-квартал .doc

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація