Ми у соціальних мережах
Місцевий індекс прав людини › Аналітика
Аналітичні матеріали за результатами моніторингу населених пунктів
19.01.2017 | helsinki.org.ua

Забезпечення прав людини на рівні місцевих громад: правозахисна “паспортизація” м. Ковеля

Українська Гельсінська спілка спільно з Офісом Уповноваженого ВР України з прав людини підготувала звіт у рамках проекту “Паспортизація областей з прав людини”. Звіт містить результати моніторингово візиту до міста Ковеля Волинської області. 

Зі звітом можна ознайомитись ТУТ.


Цей звіт підготовлено в рамках проекту «Права людини в дії» завдяки щедрій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Цей звіт підготовлено в рамках:
Проекту «Права людини в дії», який впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини, завдяки щедрій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди та інтерпретації, представлені у цій публікації, не обов’язково відображають погляди USAID або Уряду США.
Американський народ, через USAID, надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу понад 50 років. В Україні допомога USAID надається у таких сферах як: економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. Починаючи з 1992 р., Агентство США з міжнародного розвитку надало Україні технічну та гуманітарну допомогу на суму 1,8 мільярда доларів. Детальнішу інформацію про програми USAID в Україні можна отримати на офіційному веб-сайті USAID http://ukraine.usaid.gov та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/USAIDUkraine.
Проекту з інституційного розвитку УСГПЛ за фінансової підтримки Уряду Швеції через Шведське агентство міжнародного розвитку (Sida). Погляди та інтерпретації, представлені у цій публікації, не обов’язково відображають погляди Уряду Швеції.
Підготовка та публікація звіту здійснена також за підтримки Міністерства міжнародних справ Канади в рамках проекту «Права людини понад усе», який впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини. Погляди та інтерпретації, представлені у цій публікації, не обов’язково відображають погляди Уряду Канади.

 
Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація