Ми у соціальних мережах
11.10.2017

27 жовтня 2017 року у Києві презентують новий освітній онлайн ресурс з протидії дискримінації

Антисемітизм, расизм та дискримінація і сьогодні мають місце в Європі та впливають на життя молоді повсюди, в т.ч. і в Україні. Зворушливі історії підлітків з різними, часто вразливими ідентичностями стали основою для інноваційного європейського онлайн ресурсу з навчання протидії дискримінації.

Європейський освітній проект “Stories that Move. Навчаємося протидіяти дискримінації” був розроблений освітніми експертами семи європейських країн за участю українських освітян і містить навчальні матеріали, які сприяють поліпшенню знань і навичок для розпізнавання і боротьби з антисемітизмом, ромофобією та іншими формами дискримінації.

Презентація нового освітнього продукту відбудеться у Києві, 27 жовтня 2017 року, о 11:00, в приміщенні Офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (м. Київ, вул. Інститутська 21/8).

Запрошені представники Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти та науки України, міжнародних організацій, активісти громадського сектору, журналісти, освітяни та бажаючі ознайомитись із новітнім продуктом для поглиблення власного експертного потенціалу.

 Проект реалізується в Україні громадською організацією «МАРТ» (http://mart-ngo.org.ua/ua/itemlist/) за сприяння Дому Анни Франк (Амстердам, Нідерланди http://www.annefrank.org) та фінансової підтримки Фонду «Пам’ять, відповідальність і майбутнє» (THE FOUNDATION REMEMBRANCE, RESPONSIBILITY AND FUTURE http://www.stiftung-evz.de), і є частиною плану дій Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».

 В разі виникнення додаткових питань, за інформацією можна звертатись до:

Наталії Шляхтур 

Телефон: +38093 192 28 11; +8095 644 12 17

Електронна пошта: 

 Олександра Войтенка

Телефон:+38050 598 05 98

Електронна пошта: 

 

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація