Ми у соціальних мережах
06.03.2018 | Андрій Галай, Тарас Щербатюк

ЧИ Є ЖИТТЯ ПІСЛЯ МОНІТОРИНГУ? ВИКОНАНО РЕКОМЕНДАЦІЇ МІСЦЕВОГО ІНДЕКСУ ПРАВ ЛЮДИНИ

Пройшло 4 місяці після моніторингу за інструментом Місцевий індекс прав людини у Білозірській ОТГ Черкаської області. Місцева громада отримала об’єктивну оцінку стану реалізації прав людини і рекомендації щодо покращення стану.

І ось "живі" результати. Наприкінці лютого у Білозір’ї відкрито центр первинної медико-санітарної допомоги, проведено ремонт у приміщенні та зроблено закупівлю необхідного обладнання.

Відео з відкриття центру

Ми звикли лише звинувачувати владу. Інколи перед цим треба спробувати допомогти. Ану як спрацює?

Із повнотекстовими звітами та інфографікою моніторингів місцевого індексу прав людини можна ознайомитись за посиланням: http://hro.org.ua/index.php?do=indexing

Моніторинги виконання Національної стратегії з прав людини та Місцевого індексу прав людини було підтримано в рамках наступних проектів УГСПЛ: програми «Права людини в дії» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), проекту з інституційної розбудови за підтримки Посольства Швеції в Україні та проекту «Права людини понад усе» за фінансування Міністерства міжнародних справ Канади. Погляди та інтерпретації, представлені у цьому виданні, не обов’язково відображають погляди жодної зі згаданих донорських організації чи урядів зазначених країн.

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація