Ми у соціальних мережах
12.09.2018

УЗАГАЛЬНЕНІ ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ МОНІТОРИНГУ групи міст У ЛЬВІВСЬКІЙ ТА РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ

Опубліковано аналітичний огляд за результатами моніторингів дотримання прав людини на місцевому рівні у шести населених пунктах у Львівській та Рівненській областях за інноваційним інструментом Місцевий індекс прав людини.

Публікація містить огляд методології, підсумкових результатів оцінювання місцевої влади, актуальні локальні судові рішення цієї тематики, ключові виявлені вдалі і неефективні практики врядування, а також рекомендації до національного законодавства та місцевого публічного управління.

Публікація доступна за посиланням:  МІСЦЕВИЙ ІНДЕКС ПРАВ ЛЮДИНИ У ЛЬВІВСЬКІЙ ТА РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ: УЗАГАЛЬНЕНІ ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ЗА РЕЗУЛЬТАТОМ МОНІТОРИНГУ

 

Українська Гельсінська спілка сприяє розвитку гуманного суспільства, що базується на повазі до людського життя, гідності та гармонійних стосунків між людиною, державою і природою через створення платформи для співпраці між членами Спілки та іншими учасниками правозахисного руху.Українська Гельсінська спілка сприяє розвитку гуманного суспільства, що базується на повазі до людського життя, гідності та гармонійних стосунків між людиною, державою і природою через створення платформи для співпраці між членами Спілки та іншими учасниками правозахисного руху.

Дослідження здійснювали представники місцевої громадської приймальні УГСПЛ спільно з юридичною клінікою Національного університету “Острозька академія”. Моніторинги здійснювались в рамках грантової програми «Громадський моніторинг органів місцевого самоврядування задля кращого дотримання прав людини», який здійснюється за підтримки американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя»

Американський народ, через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу 55 років. Починаючи з 1992 року, внесок USAID до справи економічного та соціального розвитку України складає близько 2 млрд. доларів США. В Україні допомога USAID надається у таких сферах, як: економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. Додаткові відомості про програми USAID можна отримати у Відділі інформації та зв’язків з громадськістю USAID за телефоном +38 (044) 521-5741, на Інтернет-сторінці http://ukraine.usaid.gov або у соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» реалізується з жовтня 2016 року і ґрунтує свою діяльність на здобутках попередніх проектів USAID «Україна: верховенство права» та «Справедливе правосуддя». Мета програми – надання підтримки судовій владі, Уряду, Парламенту, адвокатській спільноті, правничим школам, громадянському суспільству, ЗМІ та громадянам у створенні умов для функціонування незалежної, підзвітної, прозорої та ефективної системи правосуддя, яка забезпечує верховенство права, та у боротьбі з корупцією. Детальнішу інформацію про програму можна отримати на Інтернет-сторінці www.newjustice.org.ua та за телефоном +38 (044) 581-3303.

 

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація