Ми у соціальних мережах
07.10.2018

Від примирення до перехідного урядування

Військовий конфлікт на Сході України рано чи пізно завершиться. Як наближати цей час обговорювали 5 жовтня 2018 близько 700 учасниць і учасників Kyiv Global Summit: WOMEN. PEACE. SECURITY.

Авторитетні представники міжнародних інституцій та іноземних держав, українські парламентарі і представники центральної й місцевої влади, культурні діячі та учасники експертної спільноти разом шукали шляхи відновленню миру в Україні за допомогою діалогу.

Підходи Української Гельсінської спілки з прав людини до цього дуже різнопланові та інструментальні. Вони працюють одночасно у форматах "тут і зараз" (документування порушень прав людини та їх захист, коригування правовими методами неефективної державної політики), орієнтовані на час завершення конфлікту (перехідне правосуддя) та його неповторення (оцінка виконання Національної стратегії з прав людини і Місцевий індекс прав людини).

Ці та інші підходи УГСПЛ та можливості долучитися до них повідомив учасницям та учасникам Самміту представник аналітичного напряму спілки професор Андрій Галай.

 

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація