Ми у соціальних мережах
19.10.2018

Разом до результату. Форум внутрішньо переміщених осіб

30 жовтня 2018 у вівторок з 10:00-17:00 у Києві в Українському інституті з прав людини відбудеться Форум внутрішньо переміщених осіб.

Організатори Форуму –  Український інститут з прав людини та Українська Гельсінська спілка з прав людини – УГСПЛ в рамках проекту Адвокації законодавчих ініціатив, спрямованих на захист прав внутрішньо переміщених осіб в Україні, за підтримки Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН)

Під час Форуму внутрішньо переміщених осіб «Разом до результату» будуть обговорені найболючіші проблеми, з якими стикаються особи, постраждалі від конфлікту, в тому числі і внутрішньо переміщені, а також приймаючі громади.
До участі у Форумі запрошуються внутрішньо переміщені особи, представники організацій ВПО та організацій, які опікуються правами ВПО, представники місцевого самоврядування приймаючих громад, а також народні депутати України, члени Уряду України.

Запрошені громадські організації проведуть ряд консультацій та майстер-класів з найактуальніших питань захисту і забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб.

Метою Форуму є напрацювання спільних рішень, які можуть бути втілені в законодавчих ініціативах, рішеннях Уряду, вплинуть на громадську думку.

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація