Ми у соціальних мережах
Місцевий індекс прав людини › Аналітика
Аналітичні матеріали за результатами моніторингу населених пунктів
17.12.2018 | проф. А.Галай, доц. Б.Мойса

МІСЦЕВИЙ ІНДЕКС ПРАВ ЛЮДИНИ ПРИФРОНТОВИХ МІСТ УКРАЇНИ ЗА НАПРЯМОМ "ГІДНИЙ РІВЕНЬ ЖИТТЯ"

Місцевий індекс прав людини групи прифронтових міст України за напрямом "Гідний рівень життя" [Аналітичний огляд за результатами моніторингу] / проф. А.Галай, доц. Б.Мойса.– Київ: Українська Гельсінська спілка з прав людини, 2018.– 30 с.

Публікація демонструє результати моніторингу дотримання прав людини на місцевому рівні у семи населених пунктах, що мають особливі напрями діяльності у зв’язку з російською військовою агресією на Сході України. П’ять з них перебувають на межі протистояння у Донецькій області, зазнали окупації та були звільнені українською армією. Крім того, моніторингу підлягали прилеглі обласні центри Дніпро і Суми, місцеве самоврядування яких змушене суттєво посилити напрями підтримки внутрішньо-переміщених осіб, учасників бойових дій, інших постраждалих.

Завантажити аналітичний огляд

Проведення групи моніторингів «Місцевий індекс прав людини» у населених пунктах Донецької, Дніпропетровської та Сумської областей та підготовку цієї публікації здійснено в рамках Програми USAID «Права людини в дії».

Погляди авторів, викладені в даній публікації, не обов’язково відображають позицію Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація