Ми у соціальних мережах
Місцевий індекс прав людини › Аналітика
Аналітичні матеріали за результатами моніторингу населених пунктів
12.09.2018 | проф. А.Галай, доц. Б.Мойса.

МІСЦЕВИЙ ІНДЕКС ПРАВ ЛЮДИНИ У ЛЬВІВСЬКІЙ ТА РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ: УЗАГАЛЬНЕНІ ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ЗА РЕЗУЛЬТАТОМ МОНІТОРИНГУ

Публікація демонструє результати моніторингу дотримання прав людини на місцевому рівні у шести населених пунктах у Львівській та Рівненській областях за інноваційним інструментом Місцевий індекс прав людини.

Публікація містить огляд методології, підсумкових результатів оцінювання місцевої влади, актуальні локальні судові рішення цієї тематики, ключові виявлені вдалі і неефективні практики врядування, а також рекомендації до національного законодавства та місцевого публічного управління.  

Завантажити аналітичний огляд

Моніторинг проведено УГСПЛ в рамках грантового проекту "Громадський моніторинг органів місцевого самоврядування задля кращого дотримання прав людини", який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми “Нове правосуддя”.  

Ця публікація була здійснена за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми “Нове правосуддя”.

Погляди авторів, викладені у цьому виданні, не обов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку. або уряду Сполучених Штатів Америки.

Рекомендувати цей матеріал:
X



 

забув пароль

реєстрація